تحولات منطقه

در ادامه حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان، منابع خبری از شهادت دست‌کم ۲۶ نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر در حمله به شهرهایی از جمله سکسکیه، بدیاس و النبطیه خبر دادند.

تداوم حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ ۲۶ شهید در چند منطقه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، منابع خبری امروز یکشنبه گزارش دادند که درپی حملات روز گذشته رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ۲۶ نفر به شهادت رسیدند.

مرکز عملیات اضطراری بهداشتی وزارت بهداشت عمومی لبنان اعلام کرد که در حمله دشمن اسرائیلی به شهر «سکسکیه» در شهرستان صیدا، طبق آمار اولیه، ۷ نفر به شهادت رسیده و ۱۵ تن دیگر زخمی شدند.

وزارت بهداشت لبنان نیز از شهادت یک شهید و زخمی شدن ۱۳ نفر از جمله ۶ کودک و دو زن در حملات رژیم صهیونیستی به شهر «بدیاس» در شهرستان صور خبر داد.

در جنایتی دیگر، دشمن صهیونیستی یک خودرو را در جاده بین النهرین-الشوف هدف قرار داد که منجر به شهادت ۳ نفر از سرنشینان آن شد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، پهپاد رژیم اشغالگر صهیونیستی با راکت هدایت‌شونده به یک موتورسیکلت در نزدیکی فروشگاه‌های تجاری در خیابان تول-الدویر حمله کرد که منجر به شهادت یک شهروند لبنانی شد.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، در حمله دشمن صهیونیستی به یک ساختمان مسکونی در محله «البیاض» در «النبطیه» ۳ جوان به شهادت رسیدند.

این جنایات علی‌رغم آتش‌بس منعقده در ۱۶ و ۱۷ آوریل صورت می‌گیرد؛ آتش‌بسی که توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا اعلام شد و در ابتدا ۱۰ روز تعیین و سپس به مدت ۳ هفته تمدید شد.

به‌گزارش قدس، وزارت بهداشت لبنان امروز شنبه اعلام کرد که شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی از ۲ مارس ۲۰۲۶ تاکنون در پی تقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی به ۲۷۹۵ نفر افزایش یافت.

وزارت بهداشت لبنان اشاره کرد که از تاریخ مذکور تاکنون ۸۵۸۶ نفر نیز در پی حملات رژیم صهیونیستی مجروح شدند.

رژیم صهیونیستی از ۲ مارس ۲۰۲۶، حملات خود به مناطق مختلف لبنان را تشدید کرده است. حملات این رژیم و دستورات تخلیه آن منجر به آواره شدن حدود ۱.۲ میلیون لبنانی شده است.

درگیری در جنوب لبنان با وجود تمدید آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی ادامه دارد و نیروهای اسرائیلی به بمباران روستاها و شهرهای جنوب لبنان ادامه می‌دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha